0

Majalisa Design

Posted by majalisa on 1 januari, 2017 in Okategoriserade |

Majalisa Design är mitt eget signum för det jag skapar. Jag älskar att ”pyssla” och vill dela med mig av allt jag gör. Jag gillar att testa olika material och gör massa olika saker och allt är handgjort av mig, ”Majalisa”.

Jag har alltid gillat hantverk, såsom målning, papperspyssel, sticka, virka, sy, jag testar allt som jag får möjlighet att lära mig. Jag gör om möbler och älskar att inreda vårt hem. Jag syr kuddar, gardiner mm för att skapa en mysig hemmiljö. Det blir alltid personligt när man skapar själv och man kan forma sitt hem utifrån den person man är.

Nu känns det rätt att även ni får en inblick i mina inredningstips och i mitt skapande.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu har ett nytt år börjat 2017 med nya möjligheter att skapa och att lära sig nya saker. Det finns så många fantastiska människor som skapar i vårt avlånga land. Otroligt roligt att kunna ta del av andras ideér, hoppas du hittar något hos mig också som du tycker om och får lust till att prova.

Jag älskar att skapa en vackrare vardag, vad kan vara vackrare än rosor som flyter i en stor vit skål vilket blickfång. Så enkelt men ändå så vackert. Ofta är det det enkla som blir vackrast. I år får jag försöka hålla igång min hemsida och göra den inspirerande för er alla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag tar emot beställningar om någon är intresserad av det jag gör, gå in under flikarna och kika på mina ”alster”. Hur du beställer hittar du under fliken Beställa.

Hoppas du kommer att gilla det jag gör.

2017-04-03

Nu är jag inne i en virkperiod, har virkat massor med hjärtan i garnet Catania, som jag beställer från Bauta Witch. Har köpt mönster från Sten i Stugan och har virkat både Hönor och Kycklingar. Kycklingmönstret finns att hämta på Sten i stugans hemsida.

Dessa är två av mina favoritsidor då det gäller virkning. Ska snart börja virka på Bauta Witch senaste sjal, underbara färger.

2017-06-09

Vill visa er mina nya sjalar, de blev helt underbara. Kika in hos Bauta Witch och få inspiration med ett fantastiska virkgarn Catania. Kika även in hos Favoritgarner där jag köpt garn till min andra Catona. Två mycket bra webbutiker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-06-20

Nu är det snart Midsommar, det är allt årets höjdpunkt, när det är som ljusast och vi förhoppningsvis kan vara utomhus hela kvällen. Har precis skickat iväg ett kort till vår svärson på hans födelsedag, alltid roligt att kunna glädja någon med ett kort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-06-30

Nu har vi äntligen fått gratulera till en liten nyfödd tjej. Har gjort denna mobil med speldosa, jättekul att göra, framför allt att få färdigställa den. Känner mig så nöjd.


 

 

Kommentera

Copyright © 2017-2020 MajalisaDesign All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.2.3, from BuyNowShop.com.